Inschrijven

De inschrijving voor het toernooi is gesloten en je kunt niet meer kosteloos afmelden.  Wil je toch nog graag meedoen, mail dan naar allround@remove-this.skeuvel.nl, dan kunnen we kijken of er nog plek is.

Wanneer je bent ingeschreven, heb je als het goed is een mail gekregen. Deelname aan de wedstrijd kost €26,50 en het avondeten op zondag zal €9,- bedragen. Als je bent aangesloten bij een studenten schaatsvereniging (SSV) is het niet nodig om het geld over te maken. Dit gebeurt via je vereniging. Als je niet bent aangesloten bij een SSV, dien je dit bedrag zelf over te maken. Het inschrijfgeld dient dan overgemaakt te worden op rekeningnummer NL61 RABO 0111 4745 58 tnv D.S.V. de Skeuvel betreffende NSK onder vermelding van je naam. Let op! Als je al een bedrag van €26,- overgemaakt hebt, zul je nog €0,50 extra over moeten maken. Vergeet tevens niet om €9,- voor het eten op zondag over te maken als je aan hebt gegeven om mee te eten. Het geld dient voor zondag 22 december overgemaakt te zijn.

Heb je nog vragen of wil je je afmelden, mail dan naar allround@remove-this.skeuvel.nl.


<i>Door op inschrijven te klikken ben je akkoord gegaan met het&nbsp;<link - - "Opens external link in new window">privacybeleid</link>.</i>

Het toernooi is helaas al voorbij, dus zou het een beetje raar zijn om je nu nog in te schrijven.